Kontrollbalansräkning utvisar att aktiekapitalet i Heliospectra AB är helt intakt
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Pressmeddelande

Kontrollbalansräkning utvisar att aktiekapitalet i Heliospectra AB är helt intakt

FRE, 24 MAJ, 2024 17:40 CEST - Som tidigare meddelats har styrelsen i Heliospectra AB (publ) (”Heliospectra” eller ”Bolaget”) av försiktighetsskäl beslutat att upprätta och låta revisorn granska en kontrollbalansräkning per den 31 mars 2024. Kontrollbalansräkningen har nu upprättats och granskats av revisorn och den utvisar att Bolagets aktiekapital är helt intakt.

 Kontrollbalansräkningen har nu upprättats och granskats av revisorn och den utvisar att Bolagets aktiekapital är helt intakt. Det egna kapitalet i Bolaget uppgår per den 31 mars 2024 till 16 734 tusen kronor varav aktiekapitalet uppgår till 12 203 tusen kronor.

”Beslutet att genomföra en kontrollbalansräkning var en försiktighetsåtgärd, i linje med god praxis och våra kommunikationsriktlinjer. Som förväntat visar kontrollbalansräkningen att bolagets aktiekapital är helt intakt. Jag vill betona att huvudägarna står enade och fullt ut stödjer Heliospectra och dess vision. Bolaget har de senaste två åren genomfört betydande operationella och strategiska förändringar under ledning av den nya ledningsgruppen och vi ser med stor förväntan fram emot de möjligheter som ligger framför oss,” säger Andreas Gunnarsson, styrelseordförande Heliospectra.  

Bifogade filer

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Heliospectra

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Om aktien Heliospectra

Senaste nytt