Healthcare Direkt v

Video

Healthcare Direkt v.14: ISR:s vd om utvecklingen av ett inhalationsvaccin mot covid-19

00:42 Ola Winqvist, vd för ISR 01:25 Tidsplanen för utvecklingen av vaccinkandidaten 03:43 Inriktningen mot medel- och låginkomstländer 05:28 Marknaden för covid-19 vaccin 07:52 Utvecklingsrisken för ett inhalationsvaccin 09:11 Behovet av partnerskap för projektet 11:33 Konkurrensen inom vaccin mot covid-19 13:56 EMA:s besked kring biverkningar för Astra Zenecas covid-19 vaccin Vaxzevria 18:17 ABG Sundal Colliers analyser för Cellink och Oncopeptides Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science.

I veckans avsnitt gästas vi av Ola Winqvist, vd på ISR för att höra om bolagets utveckling av ett inhalationsvaccin mot covid-19. Vi tar upp tidsplanen för utvecklingen av vaccinet och pratar om hur bolaget ser på marknadspotentialen och konkurrensen. I nyhetsdelen sätter vi fokus på Astra Zeneca och det besked som läkemedelsbolaget fick från den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA kring bolagets covid-19 vaccin Vaxzevria. Två analyser från ABG Sundal Collier har också fått kurserna att röra sig under veckan i dels Cellink samt Oncopeptides.

Cellink har fått en köprekommendation med riktkursen 625 kronor när ABG inledde sin bevakning av bolaget. Forskningsbolaget Oncopeptides har däremot fått se rådet sänkt till behåll från tidigare köp av ABG. Riktkursen sattes ned till 154 kronor från tidigare 205 kronor..

Se hela klippet

Läses av andra just nu

Mest sedda