Market update 20 dec - Sista videon för året! SPX -9% sedan förra veckan och Q4-toppen är inne!
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

Market update 20 dec - Sista videon för året! SPX -9% sedan förra veckan och Q4-toppen är inne!

God morgon, Vi har sett starka nedgångar på världens börser de senaste dagarna drivet av USA och tekniksektorn.

Det toppbygge som vi laborerat med på börserna den senaste månaden är nu klart och vi har fått säljsignaler! Kortsiktigt och efter skarpa fall de senaste 4-5 dagarna får man såklart räkna med en bounce i närtid (tomterally?), men så länge indexen handlas under förra veckans högsta bör börserna ha en negativ utgångspunkt! Nästa stora cykelbotten på S&P 500 ligger bortåt februari och liksom tidigare ser jag stor risk för mycket svag utveckling på börserna under Q1! Speciellt efter en potentiellt bättre start i januari. En botten bör träffas i mitten av Feb, men mer troligt ut i mars/april (SPX 3200-2800). En botten som bör sätta botten för hela denna bear market!! Detta är årets sista video och jag passar på att ta ledigt i mellandagarna.

I slutet av vecka 1 kommer en längre uppdatering med en outlook för 2023. Missa inte det! Veckans innehåll: * Ingress och summering av förra veckan * S&P 500 24 veckors cykelanalys för 2023 * S&P 500 4H Chart (kortsiktig handel) * S&P 500 Karta från 6 sept * S&P 500 Daily Chart * SPY ETF Weekly Chart med VIX och Volym - Ingen panik alls i marknaden, ännu * Dollarindex (DXY) Daily Chart * S&P 500 Weekly Chart * Nasdaq E-mini Future Daily Chart * Nasdaq 100 Daily Chart * Nasdaq 100 Weekly Chart * Apple Daily Chart - Bevaka 129 usd! (sub 100 usd 2023?) * Russell 2000 Daily Chart * OMXS30 Daily Chart * OMXS30 Weekly Chart * DAX Weekly Chart * DAX Daily Chart * STOXX 600 Daily Chart * Stort tack för att ni prenumererar på kanalen och gillar det jag gör! Fortsätt gärna sprid ordet till vänner och bekanta som kan tänka behöva försök till guidning i börsdjungeln. DISCLAIMER: "Jag vill som vanligt passa på att påminna om att mina videos inte skall ses som investeringsrådgivning utan som ren underhållning och om något som ett bollplank för vidare egna analyser på kammaren.

Alla tar själv ansvar för sina egna vinster och (god förbjude) förluster. Inför börsen är vi alla lika". Tack för i år och nu siktar vi på 2023!! Ett år där botten för hela denna bear market ska sättas! GOD JUL & ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!! Mvh David.

Videon i sin helhet
Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
Se hela klippet

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Apple

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Om aktien Apple

Mest sedda

Senaste nytt