Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

Market update 20 dec - Sista videon för året! SPX -9% sedan förra veckan och Q4-toppen är inne!

God morgon, Vi har sett starka nedgångar på världens börser de senaste dagarna drivet av USA och tekniksektorn.

Det toppbygge som vi laborerat med på börserna den senaste månaden är nu klart och vi har fått säljsignaler! Kortsiktigt och efter skarpa fall de senaste 4-5 dagarna får man såklart räkna med en bounce i närtid (tomterally?), men så länge indexen handlas under förra veckans högsta bör börserna ha en negativ utgångspunkt! Nästa stora cykelbotten på S&P 500 ligger bortåt februari och liksom tidigare ser jag stor risk för mycket svag utveckling på börserna under Q1! Speciellt efter en potentiellt bättre start i januari. En botten bör träffas i mitten av Feb, men mer troligt ut i mars/april (SPX 3200-2800). En botten som bör sätta botten för hela denna bear market!! Detta är årets sista video och jag passar på att ta ledigt i mellandagarna.

I slutet av vecka 1 kommer en längre uppdatering med en outlook för 2023. Missa inte det! Veckans innehåll: * Ingress och summering av förra veckan * S&P 500 24 veckors cykelanalys för 2023 * S&P 500 4H Chart (kortsiktig handel) * S&P 500 Karta från 6 sept * S&P 500 Daily Chart * SPY ETF Weekly Chart med VIX och Volym - Ingen panik alls i marknaden, ännu * Dollarindex (DXY) Daily Chart * S&P 500 Weekly Chart * Nasdaq E-mini Future Daily Chart * Nasdaq 100 Daily Chart * Nasdaq 100 Weekly Chart * Apple Daily Chart - Bevaka 129 usd! (sub 100 usd 2023?) * Russell 2000 Daily Chart * OMXS30 Daily Chart * OMXS30 Weekly Chart * DAX Weekly Chart * DAX Daily Chart * STOXX 600 Daily Chart * Stort tack för att ni prenumererar på kanalen och gillar det jag gör! Fortsätt gärna sprid ordet till vänner och bekanta som kan tänka behöva försök till guidning i börsdjungeln. DISCLAIMER: "Jag vill som vanligt passa på att påminna om att mina videos inte skall ses som investeringsrådgivning utan som ren underhållning och om något som ett bollplank för vidare egna analyser på kammaren.

Alla tar själv ansvar för sina egna vinster och (god förbjude) förluster. Inför börsen är vi alla lika". Tack för i år och nu siktar vi på 2023!! Ett år där botten för hela denna bear market ska sättas! GOD JUL & ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!! Mvh David.

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Apple

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Apple

Mest sedda

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.