Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

Market update 26 Aug 2022 - Ökad volatilitet och test av årslägsta i oktober?!

God eftermiddag, Full fart mot helgen och bara någon timme kvar till Powell entrar talarstolen i Jackson Hole (kl 1600 svensk tid).

Blir det ett non-event rent utav? Jag tror generellt att sommartoppen på börserna nu är inne och att vi står inför ökad volatilitet med risk på nedsidan kommande 4-6 veckor! Liksom tidigare är OMX och Europa det svaga kortet i leken och som löper risk för en ny low på indexen när vi närmar oss oktober. USA tror jag klarar sig bättre, men har även där en målkurs som ligger -10/12% ner från augustis toppnivåer. För S&P ger ger 3900-3800 i target. I dagens avsnitt: S&P 500 - kartan för resten av 2022 Nasdaq 100 SOX Semiconductors (bevaka 2833) CTA - positionering och trigger levels Amerikansk husmarknad DAX OMXS30 OMXSPI Trevlig helg och på återseende i min ordinarie studio från och med nästa vecka! Tack för i sommar! /David Disclaimer: "I vanlig ordning vill jag påminna om att innehållet i mina videos är mina högs personliga åsikter och skall ej ses som investeringsrådgivning.

Inför börsen är vi alla lika.".

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mest sedda

Senaste nytt