Awilco Drilling (NO) (AWDR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Awilco Drilling (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AWDR  

Awilco Drilling är ett norskt bolag verksamma inom oljeborrning. Visionen är att vara en engagerad och kunskapsmässig aktör på marknaden, samt kunna erbjuda effektiva och flexibla lösningar i den tuffa miljön som oljeborrningen utförs i. Bolaget etablerades ursprungligen under 2009 och blev registrerat som dagens bolag under 2011. Huvudkontoret ligger i Aberdeen.

Awilco Drilling (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Borrning. Bolaget har ett börsvärde på 218 MNOK, en omsättning på 333 MNOK och med ett resultat på -1 214 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Awilco Drilling (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Awilco Drilling (NO) (AWDR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Awilco Drilling (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AWDR. Aktien har ett P/E-tal på -0.2 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Awilco Drilling (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Awilco Drilling (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Awilco Drilling (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Awilco Drilling (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Awilco Drilling (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Awilco Drilling (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Awilco Drilling (NO)

Awilco Drilling (NO)

TickerAWDR
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Borrning
Börsvärde218 MNOK
Omsättning333 MNOK
Vinst-1 214 MNOK
P/E-0.2
P/S0.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Awilco Drilling (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Awilco Drilling (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter