Archer (NO) (ARCH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Archer (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ARCH  

Archer är ett amerikanskt oljebolag. Bolaget erbjuder ingenjörstjänster för offshore-sektorn, samt borrlösningar, konstruktion och tillhörande byggmaterial för konstruktion av oljeplattformar. Utöver erbjuds leasing av anläggningstillgångar. Etableringen skedde under 2011 vid en sammanslagning av olje- och gasbolagen Seawell och Allis-Chalmers-Energy. Idag innehar Archer global verksamhet med störst närvaro inom Europa, Nord- och Sydamerika.

Archer (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Borrning. Bolaget har ett börsvärde på 591 MNOK, en omsättning på 8 153 MNOK och med ett resultat på -17 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Archer (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Archer (NO) (ARCH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Archer (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ARCH. Aktien har ett P/E-tal på -35.4 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Archer (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Archer (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Archer (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Archer (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Archer (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Archer (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Archer (NO)

Archer (NO)

TickerARCH
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Borrning
Börsvärde591 MNOK
Omsättning8 153 MNOK
Vinst-17 MNOK
P/E-35.4
P/S0.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Archer (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Archer (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter