Archer (NO) (ARCH) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Archer (NO) (ARCH)

Archer (NO) aktie

Archer är ett amerikanskt oljebolag. Bolaget erbjuder ingenjörstjänster för offshore-sektorn, samt borrlösningar, konstruktion och tillhörande byggmaterial för konstruktion av oljeplattformar. Utöver erbjuds leasing av anläggningstillgångar. Etableringen skedde under 2011 vid en sammanslagning av olje- och gasbolagen Seawell och Allis-Chalmers-Energy. Idag innehar Archer global verksamhet med störst närvaro inom Europa, Nord- och Sydamerika.

Archer (NO) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Archer (NO). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Archer (NO), som verkar inom energisektorn och finns på ob match-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om Archer (NO)

Archer (NO)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerARCH
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Borrning
Börsvärde581 MNOK
Omsättning8 153 MNOK
Vinst-56 MNOK
P/E-10.3
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Archer (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Archer (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter