Borr Drilling (NO) (BORR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Borr Drilling (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

BORR  

Borr Drilling är specialiserade inom havsborrning. Idag erbjuder bolaget tjänster till olje- och gasbolag, där bolaget förvaltar över ett flertal moderna riggar med olika kapacitet beroende på havsdjup och förutsättningar för vardera borrningsprojekt. Visionen är att vara en modern aktör på marknaden, där bolaget idag innehar verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Oslo.

Borr Drilling (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Borrning. Bolaget har ett börsvärde på 1 586 MNOK, en omsättning på 2 890 MNOK och med ett resultat på -2 390 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Borr Drilling (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Borr Drilling (NO) (BORR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Borr Drilling (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern BORR. Aktien har ett P/E-tal på -0.7 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Borr Drilling (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Borr Drilling (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Borr Drilling (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Borr Drilling (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Borr Drilling (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Borr Drilling (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Borr Drilling (NO)

Borr Drilling (NO)

TickerBORR
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Borrning
Börsvärde1 586 MNOK
Omsättning2 890 MNOK
Vinst-2 390 MNOK
P/E-0.7
P/S0.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Borr Drilling (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Borr Drilling (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter