Odfjell Drilling (NO) (ODL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Odfjell Drilling (NO) aktie

ODL  

Odfjell Drilling är verksamma inom olje- och gasindustrin. Bolaget äger och förvaltar över mobile offshore enheter ute i ultradjupa vattenmiljöer. Störst kompetens återfinns inom borrning, konstruktion samt underhåll av produktionsanläggningar. Utöver erbjuds kompetens i form av ingenjörskunskap samt projektledning som berör managementfunktionen. Kunderna återfinns på global nivå. Bolaget grundades 1973 och har huvudkontor i Bergen.

Odfjell Drilling (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Borrning. Bolaget har ett börsvärde på 4 963 MNOK, en omsättning på 7 121 MNOK och med ett resultat på 1 240 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Odfjell Drilling (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Odfjell Drilling (NO) (ODL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Odfjell Drilling (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern ODL. Aktien har ett P/E-tal på 4 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Odfjell Drilling (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Odfjell Drilling (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Odfjell Drilling (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Odfjell Drilling (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Odfjell Drilling (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Odfjell Drilling (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Odfjell Drilling (NO)

Odfjell Drilling (NO)

TickerODL
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Borrning
Börsvärde4 963 MNOK
Omsättning7 121 MNOK
Vinst1 240 MNOK
P/E4
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Odfjell Drilling (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Odfjell Drilling (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter