Brdr. Hartmann (DK) (HART) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Brdr. Hartmann (DK) aktie

HART  

Brødrene Hartmann tillverkar fiberförpackningar för äggkartonger samt kartonger för fruktförpackningar. Kartongerna säljs i olika storlekar och material, anpassade för varierande leveranssätt. Produktionen utgår ifrån bolagets egna anläggningar och kunderna återfinns bland råvaruproducenter, förpackningsbolag, samt bland aktörer inom detaljbranschen. Bolaget innehar en global verksamhet med störst närvaro inom Europa, Nord- och Sydamerika.

Brdr. Hartmann (DK) tillhör sektorn Material och branschen Förpackning. Bolaget har ett börsvärde på 4 087 MDKK, en omsättning på 2 423 MDKK och med ett resultat på 274 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Brdr. Hartmann (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Brdr. Hartmann (DK) (HART) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Brdr. Hartmann (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern HART. Aktien har ett P/E-tal på 14.9 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Brdr. Hartmann (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Brdr. Hartmann (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Brdr. Hartmann (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Brdr. Hartmann (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Brdr. Hartmann (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Brdr. Hartmann (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Brdr. Hartmann (DK)

Brdr. Hartmann (DK)

TickerHART
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde4 087 MDKK
Omsättning2 423 MDKK
Vinst274 MDKK
P/E14.9
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Brdr. Hartmann (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Brdr. Hartmann (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter