Bong Ljungdahl (BONG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bong Ljungdahl aktie

BONG  

Bong är ett tillverkningsbolag. Bolaget är en tillverkare och leverantör av kuvert och förpackningar. Utöver huvudverksamheten erbjuds även lösningar för distribution och paketering av information, reklamerbjudanden och lätta varor. Verksamheten finns etablerad främst inom Norden, Baltikum och Europa. Under 2010 sammanslogs Bong med danska Hamelin. Huvudkontoret ligger i Kristianstad.

Bong Ljungdahl tillhör sektorn Material och branschen Förpackning. Bolaget har ett börsvärde på 211 MSEK, en omsättning på 2 113 MSEK och med ett resultat på -49 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bong Ljungdahl

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bong Ljungdahl (BONG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bong Ljungdahl aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern BONG. Aktien har ett P/E-tal på -4.3 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bong Ljungdahl utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bong Ljungdahl Avanza – se aktiekurs idag

Se Bong Ljungdahl senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bong Ljungdahl – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bong Ljungdahl.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bong Ljungdahl.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bong Ljungdahl

Bong Ljungdahl

TickerBONG
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde211 MSEK
Omsättning2 113 MSEK
Vinst-49 MSEK
P/E-4.3
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bong Ljungdahl

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bong Ljungdahl? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter