Hexagon Composites (NO) (HEX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hexagon Composites (NO) aktie

HEX  

Hexagon Composites är en tillverkare av kompositcylindrar som används för att bevara och transportera gaser utsatta för högt tryck i olika industriprocesser. Företaget tillverkar cylindrar anpassade för ett flertal olika gaser, inkluderat LPG och biometan. Produkterna används inom flera branscher, inkluderat olje- och gasindustrin, bland OEM företag, samt bland aktörer inom energisektorn. Bolaget etablerades 2000 och har sitt huvudkontor i Ålesund.

Hexagon Composites (NO) tillhör sektorn Material och branschen Förpackning. Bolaget har ett börsvärde på 8 295 MNOK, en omsättning på 3 416 MNOK och med ett resultat på -145 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hexagon Composites (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hexagon Composites (NO) (HEX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hexagon Composites (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern HEX. Aktien har ett P/E-tal på -57.1 och P/S-tal på 2.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hexagon Composites (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hexagon Composites (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Hexagon Composites (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hexagon Composites (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hexagon Composites (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hexagon Composites (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Hexagon Composites (NO)

Hexagon Composites (NO)

TickerHEX
ListaOB Match
LandNorge
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde8 295 MNOK
Omsättning3 416 MNOK
Vinst-145 MNOK
P/E-57.1
P/S2.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hexagon Composites (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hexagon Composites (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter