Nilörngruppen (NIL B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nilörngruppen aktie

NIL B  

Nilörngruppen är ett tillverkningsbolag. Bolaget tillverkar olika slag av etiketter, förpackningar och accessoarer till kunder framförallt inom mode- och konfektionsindustrin. Utöver kärnverksamheten arbetar bolaget med grafisk design och varumärkesprofilering. Idag återfinns kunderna på en global marknad med störst verksamhet inom den europeiska marknaden. Bolaget grundades 1977 och har sitt huvudkontor i Borås.

Nilörngruppen tillhör sektorn Material och branschen Förpackning. Bolaget har ett börsvärde på 813 MSEK, en omsättning på 693 MSEK och med ett resultat på 47 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nilörngruppen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nilörngruppen (NIL B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nilörngruppen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern NIL B. Aktien har ett P/E-tal på 17.2 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nilörngruppen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nilörngruppen senaste utdelning är 2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Nilörngruppen Avanza – se aktiekurs idag

Se Nilörngruppen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nilörngruppen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nilörngruppen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nilörngruppen.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nilörngruppen

Nilörngruppen

TickerNIL B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde813 MSEK
Omsättning693 MSEK
Vinst47 MSEK
P/E17.2
P/S1.3
Utdelning2 SEK
Direktavkastning2.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nilörngruppen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nilörngruppen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter