Huhtamäki (FI) (HUH1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Huhtamäki (FI) aktie

HUH1V  

Huhtamäki är verksamma inom förpackningsindustrin. Bolagets förpackningar används för livsmedelsprodukter och innefattar fiberförpackningar, kartonger, koppar och övriga behållare. Produkterna levereras huvudsakligen till kunder inom livsmedelsindustrin på global nivå, främst inom Europa, Sydamerika och Asien. Bolagets huvudkontor ligger i Espoo.

Huhtamäki (FI) tillhör sektorn Material och branschen Förpackning. Bolaget har ett börsvärde på 4 159 MEUR, en omsättning på 3 442 MEUR och med ett resultat på 169 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Huhtamäki (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Huhtamäki (FI) (HUH1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Huhtamäki (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern HUH1V. Aktien har ett P/E-tal på 24.6 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Huhtamäki (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Huhtamäki (FI) senaste utdelning är 0.9 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Huhtamäki (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Huhtamäki (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Huhtamäki (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Huhtamäki (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Huhtamäki (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Huhtamäki (FI)

Huhtamäki (FI)

TickerHUH1V
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde4 159 MEUR
Omsättning3 442 MEUR
Vinst169 MEUR
P/E24.6
P/S1.3
Utdelning0.9 EUR
Direktavkastning2.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Huhtamäki (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Huhtamäki (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter