Crayon Group (NO) (CRAYN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Crayon Group (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

CRAYN  

Crayon Group Holding är en IT-koncern. Bolaget är specialiserade inom utvecklandet av SAM, Software Asset Management, samt i rådgivning och hantering av licensiering som berör programvara,, moln- och volymlicensiering. Tjänster som erbjuds inkluderar utveckling av processdesign, optimeringar och molnbaserade lösningar. Utöver erbjuds utbildningar inom arbetsområdet. Koncernen har verksamhet på global nivå, med störst närvaro inom Europa, Nordamerika och Asien. Huvudkontoret ligger i Oslo.

Crayon Group (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 14 436 MNOK, en omsättning på 13 697 MNOK och med ett resultat på 233 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Crayon Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Crayon Group (NO) (CRAYN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Crayon Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern CRAYN. Aktien har ett P/E-tal på 61.8 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Crayon Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Crayon Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Crayon Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Crayon Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Crayon Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Crayon Group (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Crayon Group (NO)

Crayon Group (NO)

TickerCRAYN
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde14 436 MNOK
Omsättning13 697 MNOK
Vinst233 MNOK
P/E61.8
P/S0.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Crayon Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Crayon Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter