Dome Energy (DOME) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Dome Energy aktie

🔔 Skapa bevakning

DOME  

Dome Energy innehar verksamhet inom olje- och gasindustrin. Bolaget är särskilt aktivt med förvärv och investeringar, där största delen av portföljen består av bolag inom råvaru- och energisektorn. Bolaget har större delen av sina investeringar i bolag som arbetar med prospektering av guld, sand samt olja och gas. Största delen av verksamheten återfinns på den nordamerikanska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Dome Energy tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 39 MSEK, en omsättning på 107 MSEK och med ett resultat på -56 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Dome Energy

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Dome Energy (DOME) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Dome Energy aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern DOME. Aktien har ett P/E-tal på -0.5 och P/S-tal på 828.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Dome Energy utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Dome Energy Avanza – se aktiekurs idag

Se Dome Energy senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Dome Energy – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Dome Energy.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Dome Energy.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Dome Energy

Dome Energy

TickerDOME
ListaFirst North
LandSverige
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde39 MSEK
Omsättning107 MSEK
Vinst-56 MSEK
P/E-0.5
P/S828.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Dome Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Dome Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter