Eevia Health aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Eevia Health aktie

 

Eevia Health riktar sig mot hälsoproblem med bioaktiva extrakt från växtmaterial. Människokroppen har en otrolig förmåga att återställa god hälsa. Ibland behöver kroppen dock aktivt stöd. Bolagets uppdrag är att stödja god hälsa och välbefinnande med växtextrakt som har vetenskapligt dokumenterade hälsofördelar. Eevia Health tillverkar och marknadsför organiska ingredienser från rikligt växtmaterial i Arktis. Produkterna är riktade mot låggradig inflammation, ögon- och hjärnhälsoproblem och metaboliska störningar. Bolaget samarbetar med forskare i Finland och utomlands för att vetenskapligt underbygga de positiva effekterna av ingredienser och för att dokumentera säkerheten vid användning.

Mer om aktien Eevia Health

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eevia Health aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eevia Health utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Eevia Health – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eevia Health.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eevia Health.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eevia Health

Eevia Health

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eevia Health

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eevia Health? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter