Swedencare (SECARE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Swedencare aktie

🔔 Skapa bevakning

SECARE  

Swedencare erbjuder produkter inom djurhälsa. Portföljen består av varierande föda och tillbehör som exempelvis foder, munhygienprodukter och shampoo. Produkterna säljs till veterinärer, djuraffärer och apotek via egna varumärken och distributionen sker globalt via ett flertal dotterbolag, främst inom Europa och Nordamerika. Bolagets huvudkontor är beläget i Malmö.

Swedencare tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 16 182 MSEK, en omsättning på 134 MSEK och med ett resultat på 94 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Swedencare

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Swedencare (SECARE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Swedencare aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SECARE. Aktien har ett P/E-tal på 171.6 och P/S-tal på 34.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Swedencare utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Swedencare senaste utdelning är 0.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Swedencare Avanza – se aktiekurs idag

Se Swedencare senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Swedencare – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Swedencare.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Swedencare.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Swedencare

Swedencare

TickerSECARE
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde16 182 MSEK
Omsättning134 MSEK
Vinst94 MSEK
P/E171.6
P/S34.8
Utdelning0.2 SEK
Direktavkastning0.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Swedencare

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Swedencare? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter