Enzymatica (ENZY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Enzymatica aktie

🔔 Skapa bevakning

ENZY  

Enzymatica är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Produkterna baseras på barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® Munspray som kan förhindra förkylning, och kan förkorta sjukdomsperioden. Produkten har lanserats på ett tiotal marknader och strategin är att expandera till fler marknader via partners. Huvudkontor ligger i Lund.

Enzymatica tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 1 376 MSEK, en omsättning på 75 MSEK och med ett resultat på -38 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Enzymatica

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Enzymatica (ENZY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Enzymatica aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern ENZY. Aktien har ett P/E-tal på -36.6 och P/S-tal på 17 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Enzymatica utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Enzymatica Avanza – se aktiekurs idag

Se Enzymatica senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Enzymatica – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Enzymatica.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Enzymatica.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Enzymatica

Enzymatica

TickerENZY
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde1 376 MSEK
Omsättning75 MSEK
Vinst-38 MSEK
P/E-36.6
P/S17

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Enzymatica

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Enzymatica? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter