Midsona B (MSON B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Midsona B aktie

MSON B  

Midsona utvecklar och marknadsför produkter inom hälsovård och hygien. Bolaget är en återförsäljare av kosttillskott, skönhetsprodukter, hudvård, samt ekologiska livsmedel. Produkterna återfinns främst genom dagligvaruhandeln, apotek och via separata varumärken. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Malmö.

Midsona B tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 4 749 MSEK, en omsättning på 3 241 MSEK och med ett resultat på 162 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Midsona B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Midsona B (MSON B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Midsona B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern MSON B. Aktien har ett P/E-tal på 29.3 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Midsona B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Midsona B senaste utdelning är 1.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Midsona B Avanza – se aktiekurs idag

Se Midsona B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Midsona B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Midsona B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Midsona B.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Midsona B

Midsona B

TickerMSON B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde4 749 MSEK
Omsättning3 241 MSEK
Vinst162 MSEK
P/E29.3
P/S1.3
Utdelning1.3 SEK
Direktavkastning1.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Midsona B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Midsona B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter