Simris Alg (SIMRIS B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Simris Alg aktie

🔔 Skapa bevakning

SIMRIS B  

Simris Alg är en producent och odlare av alg. Algerna används i kosttillskott och livsmedel. Bolaget är idag inriktade mot produktion av främst mikroalger, vilket innefattar växtplankton och/eller fotplankton. Algerna är rika på diverse vitaminer, essentiella fettsyror och antioxidanter. Algerna odlas i växthus och förutom algodlingen producerar även bolaget omega 3 olja. Simris Alg grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Hammenhög.

Simris Alg tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Hälsoprodukter. Bolaget har ett börsvärde på 71 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -27 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Simris Alg

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Simris Alg (SIMRIS B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Simris Alg aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SIMRIS B. Aktien har ett P/E-tal på -2.6 och P/S-tal på 29.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Simris Alg utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Simris Alg Avanza – se aktiekurs idag

Se Simris Alg senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Simris Alg – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Simris Alg.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Simris Alg.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Simris Alg

Simris Alg

TickerSIMRIS B
ListaFirst North
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschHälsoprodukter
Börsvärde71 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-27 MSEK
P/E-2.6
P/S29.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Simris Alg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Simris Alg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter