Footway (FOOT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Footway aktie

FOOT B  

Footway Group bedriver idag försäljning av skor via sin E-handelssida. Skorna säljs idag till kunder inom Norden och Europa och innefattar välkända varumärken som Converse, Adidas, Birkenstock och New Balance. Sortimentet består huvudsakligen av kängor, sneakers, stövlar, sandaler och tofflor, med utbud för både dam, herr och barn. Bolaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Kista.

Footway tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 1 552 MSEK, en omsättning på 991 MSEK och med ett resultat på -17 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Footway

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Footway (FOOT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Footway aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern FOOT B. Aktien har ett P/E-tal på -91.3 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Footway utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Footway Avanza – se aktiekurs idag

Se Footway senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Footway – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Footway.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Footway.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Footway

Footway

TickerFOOT B
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde1 552 MSEK
Omsättning991 MSEK
Vinst-17 MSEK
P/E-91.3
P/S1.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Footway

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Footway? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter