Nelly Group (NELLY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nelly Group aktie

NELLY  

Nelly Group är verksamt inom detaljhandelsbranschen. Bolaget erbjuder ett brett sortiment av kläder och accessoarer till huvudsakligen unga kvinnor i Norden. Kärnan är det egna varumärket Nelly som säljs i kombination med en välkomponerad portfölj av externa varumärken. Nelly säljer direkt till sin målgrupp via digitala kanaler, främst Nelly.com. Bolagets verksamhet drivs från Borås.

Nelly Group tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 611 MSEK, en omsättning på 2 890 MSEK och med ett resultat på 53 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nelly Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nelly Group (NELLY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nelly Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern NELLY. Aktien har ett P/E-tal på 11.6 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nelly Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nelly Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Nelly Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nelly Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nelly Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nelly Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nelly Group

Nelly Group

TickerNELLY
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde611 MSEK
Omsättning2 890 MSEK
Vinst53 MSEK
P/E11.6
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nelly Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nelly Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter