Zalando aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Zalando

Zalando aktie

Zalando är en online-återförsäljare av mode och skor. Utbudet omfattar över 1500 varumärken för kvinnor, män och barn. Företaget grundades av Robert Gentz ​​och David Schneider år 2008 och företagets huvudkontor är beläget i Berlin. Verksamheten bedrivs idag i stora delar av Europa. Kinnevik har betydande ägande i Zalando.

Zalando Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Zalando. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Zalando hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Privata Affärer

En av Zalandos tre vd:ar avgår

Det framgår av ett pressmeddelande. Rubin Ritter säger att hans beslut kommer efter noga överväganden under flera månader och att han vill ä...

Zalando
07 Dec 2020 05:57

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Zalando

Zalando

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Zalando

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Zalando? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter