Fortnox (FNOX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fortnox aktie

FNOX  

Fortnox är en leverantör av webbaserade program för bland annat bokföring, fakturering, orderhantering, säljstöd och e-handel till mindre och medelstora företag samt föreningar. Fortnox program kan nås från vilken internetansluten dator som helst i världen via det molnbaserade systemet. Utöver har Fortnox dotterbolaget Nox Finans som erbjuder finansiella tjänster relaterade till fakturaservice. Bolagets huvudkontor ligger i Växjö.

Fortnox tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 24 416 MSEK, en omsättning på 611 MSEK och med ett resultat på 210 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fortnox

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fortnox (FNOX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fortnox aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern FNOX. Aktien har ett P/E-tal på 116.1 och P/S-tal på 32.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fortnox utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fortnox senaste utdelning är 0.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fortnox Avanza – se aktiekurs idag

Se Fortnox senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fortnox – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fortnox.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Fortnox.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fortnox

Fortnox

TickerFNOX
ListaNGM
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde24 416 MSEK
Omsättning611 MSEK
Vinst210 MSEK
P/E116.1
P/S32.7
Utdelning0.8 SEK
Direktavkastning0.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fortnox

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fortnox? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter