Mildef Group (MILDEF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Mildef Group aktie

MILDEF  

MilDef Group är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av bestående hårdvara, mjukvara och tjänster, främst till säkerhets- och försvarsindustrin. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika. MilDef Group grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Helsingborg

Mildef Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 1 241 MSEK, en omsättning på 415 MSEK och med ett resultat på 39 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Mildef Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Mildef Group (MILDEF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Mildef Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern MILDEF. Aktien har ett P/E-tal på 31.8 och P/S-tal på 3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Mildef Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Mildef Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Mildef Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Mildef Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Mildef Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Mildef Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Mildef Group

Mildef Group

TickerMILDEF
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde1 241 MSEK
Omsättning415 MSEK
Vinst39 MSEK
P/E31.8
P/S3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mildef Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mildef Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter