Netcompany Group (DK) (NETC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Netcompany Group (DK) aktie

NETC  

Netcompany Group är ett IT-bolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av affärskritiska IT-lösningar, vilket inkluderar utveckling av interna system, hantering av big data, mobilappar, analystjänster, samt E-handelslösningar. Kunderna återfinns inom ett flertal sektorer, inkluderat finans, industri, samt myndigheter och institut. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn.

Netcompany Group (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 33 928 MDKK, en omsättning på 2 552 MDKK och med ett resultat på 429 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Netcompany Group (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Netcompany Group (DK) (NETC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Netcompany Group (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern NETC. Aktien har ett P/E-tal på 79.2 och P/S-tal på 11.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Netcompany Group (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Netcompany Group (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Netcompany Group (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Netcompany Group (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Netcompany Group (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Netcompany Group (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Netcompany Group (DK)

Netcompany Group (DK)

TickerNETC
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde33 928 MDKK
Omsättning2 552 MDKK
Vinst429 MDKK
P/E79.2
P/S11.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Netcompany Group (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Netcompany Group (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter