Qt Group (FI) (QTCOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Qt Group (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

QTCOM  

QT Group är en finsk koncern verksamma inom den globala marknaden för utvecklingsverktyg. Tekniken baseras på QT-teknologi och används huvudsakligen för att utveckla multiplattformsgränssnitt och tillhörande applikationer. Tjänsterna används i bland annat industrirobotar, underhållningssystem, samt fordonssystem. Verksamhet innehas på global nivå och kunderna återfinns inom fordons- och flygindustrin. Bolagets huvudkontor ligger i Espoo.

Qt Group (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 3 831 MEUR, en omsättning på 65 MEUR och med ett resultat på 21 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Qt Group (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Qt Group (FI) (QTCOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Qt Group (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern QTCOM. Aktien har ett P/E-tal på 186.8 och P/S-tal på 38 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Qt Group (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Qt Group (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Qt Group (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Qt Group (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Qt Group (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Qt Group (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Qt Group (FI)

Qt Group (FI)

TickerQTCOM
ListaMid Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde3 831 MEUR
Omsättning65 MEUR
Vinst21 MEUR
P/E186.8
P/S38

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Qt Group (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Qt Group (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter