GOKAP Invest aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

GOKAP Invest aktie

🔔 Skapa bevakning

 

GOKAP Invest är ett ungt investmentbolag som investerar i innovativa start-ups och tillväxtbolag med målet är att generera god avkastning till sina investerare och samtidigt stödja Västsveriges start-ups och entreprenörer, samt stärka Västsveriges kapitalmarknad. Bolaget har sitt säte i Göteborg.

Mer om aktien GOKAP Invest

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GOKAP Invest aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GOKAP Invest utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter GOKAP Invest – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GOKAP Invest.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i GOKAP Invest.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag