Gradientech aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Gradientech aktie

🔔 Skapa bevakning

 

Gradientech är ett diagnostikföretag som utvecklar det in vitro-diagnostiska QuickMIC®-systemet, en ny plattform för antibiotikakänslighetstest baserad på fenotypisk bakteriell tillväxtanalys. Systemet förväntas bli den snabbaste lösningen för att bestämma lämplig antibiotikabehandling av patienter med sepsis Snabbtest mot antibiotikakänslighet är avgörande för att öka sepsis-patientens överlevnad, minska sjukvårdskostnader och minska spridningen av antibiotikaresisten.

Mer om aktien Gradientech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gradientech aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gradientech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Gradientech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gradientech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Gradientech.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Gradientech

Gradientech

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gradientech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gradientech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter