Heeros (FI) (HEEROS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Heeros (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

HEEROS  

Heeros är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar molnbaserade ekonomilösningar som berör hantering av fakturering, arkivering och bokföring. Utöver levereras mobiltjänster via egenutvecklad mobilapp, som möjliggör en anslutning mellan den anställdes mobil och bolagets arbetsflödesprogram. Störst verksamhet återfinns runtom den nordiska marknaden och kunderna inom tjänstesektorn, industri, transport- och detaljhandeln. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Heeros (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 25 MEUR, en omsättning på 8 MEUR och med ett resultat på 0 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Heeros (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Heeros (FI) (HEEROS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Heeros (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern HEEROS. Aktien har ett P/E-tal på 66.7 och P/S-tal på 2.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Heeros (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Heeros (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Heeros (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Heeros (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Heeros (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Heeros (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Heeros (FI)

Heeros (FI)

TickerHEEROS
ListaFirst North
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde25 MEUR
Omsättning8 MEUR
Vinst0 MEUR
P/E66.7
P/S2.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Heeros (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Heeros (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter