I.A.R Systems (IAR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

I.A.R Systems aktie

🔔 Skapa bevakning

IAR B  

IAR Systems är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av mjukvara för programmering av chip i större inbyggda system. Mjukvaran används huvudsakligen för att programmera chip som styr produkter inom industriautomation, medicinteknik, konsumentelektronik samt inom fordonsindustrin. Kunderna återfinns på global nivå, främst inom Europa, Nordamerika och Asien. Bolaget grundades 1983 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

I.A.R Systems tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 1 469 MSEK, en omsättning på 398 MSEK och med ett resultat på 53 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien I.A.R Systems

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper I.A.R Systems (IAR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

I.A.R Systems aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern IAR B. Aktien har ett P/E-tal på 27.8 och P/S-tal på 4.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

I.A.R Systems utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

I.A.R Systems Avanza – se aktiekurs idag

Se I.A.R Systems senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter I.A.R Systems – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien I.A.R Systems.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i I.A.R Systems.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om I.A.R Systems

I.A.R Systems

TickerIAR B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde1 469 MSEK
Omsättning398 MSEK
Vinst53 MSEK
P/E27.8
P/S4.1

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien I.A.R Systems

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om I.A.R Systems? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter