InterMail (DK) (IMAIL) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

InterMail (DK) (IMAIL)

InterMail (DK) aktie

InterMail är en trycktillverkare. Idag erbjuder bolaget olika tryckformat, vilket inkluderar brev, foldrar, vykort, reklamblad och kataloger. Utöver fokuserar verksamheten på att erbjuda helhetslösningar inom direktmarknadsföring, vilket inkluderar produktion av kampanjmaterial och övriga kundlojalitetslösningar. InterMail grundades 1977 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

InterMail (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som InterMail (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. InterMail (DK), som verkar inom materialsektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om InterMail (DK)

InterMail (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerIMAIL
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschFörpackning
Börsvärde31 MDKK
Omsättning135 MDKK
Vinst-7 MDKK
P/E-4.4
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien InterMail (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om InterMail (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter