Jojka Communications (JOJK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Jojka Communications aktie

🔔 Skapa bevakning

JOJK  

Jojka Communications utvecklar kommunikationslösningar. Bolaget erbjuder molnbaserade marknadskommunikationslösningar till kunder inom E-handel samt hotell- och upplevelseindustrin. Bolagets tjänster vidaresäljs som abonnemangslösningar där kunden får ett login till jojkas plattform. Kunden kan välja på olika abonnemangsformer med olika grad av funktionalitet. Kunderna återfinns primärt i Sverige men även på andra håll i världen. Jojka Communications har sitt huvudkontor i Stockholm.

Jojka Communications tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 27 MSEK, en omsättning på 20 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Jojka Communications

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jojka Communications (JOJK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jojka Communications aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern JOJK. Aktien har ett P/E-tal på 136.9 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Jojka Communications utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jojka Communications Avanza – se aktiekurs idag

Se Jojka Communications senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jojka Communications – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jojka Communications.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Jojka Communications.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Jojka Communications

Jojka Communications

TickerJOJK
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde27 MSEK
Omsättning20 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E136.9
P/S1.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jojka Communications

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jojka Communications? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter