Realfiction (REALFI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Realfiction aktie

🔔 Skapa bevakning

REALFI  

Realfiction Holding är en koncern med verksamhet inom reality-lösningar. Produkterna innefattar sensoriska upplevelser via displayteknologi som mixar digitala animeringar med information. Kunderna återfinns inom ett flertal branscher och bolagets produktlösningar används vanligen vid olika marknadsföringstillfällen, som exempelvis evenemang och produktlanseringar. Bolaget etablerades 2008 och har sitt huvudkontor i Helsingborg.

Realfiction tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 332 MSEK, en omsättning på 21 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Realfiction

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Realfiction (REALFI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Realfiction aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern REALFI. Aktien har ett P/E-tal på -49.5 och P/S-tal på 44.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Realfiction utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Realfiction Avanza – se aktiekurs idag

Se Realfiction senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Realfiction – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Realfiction.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Realfiction.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Realfiction

Realfiction

TickerREALFI
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde332 MSEK
Omsättning21 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-49.5
P/S44.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Realfiction

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Realfiction? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter