TradeDoubler (TRAD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

TradeDoubler aktie

TRAD  

TradeDoubler erbjuder digitala marknadsföringstjänster. Tjänsterna baseras på bolagets tekniska plattform som ämnar spåra och utvärdera kundernas marknadsföringskanaler. Utöver erbjuder bolaget olika API lösningar och systemintegrationer. Kunderna återfinns inom ett flertal branscher, särskilt inom media. Verksamhet innehas på global nivå, främst inom Europa, med huvudkontor i Stockholm.

TradeDoubler tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 204 MSEK, en omsättning på 1 207 MSEK och med ett resultat på 7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TradeDoubler

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TradeDoubler (TRAD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TradeDoubler aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern TRAD. Aktien har ett P/E-tal på 28.9 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TradeDoubler utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TradeDoubler Avanza – se aktiekurs idag

Se TradeDoubler senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TradeDoubler – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TradeDoubler.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i TradeDoubler.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om TradeDoubler

TradeDoubler

TickerTRAD
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde204 MSEK
Omsättning1 207 MSEK
Vinst7 MSEK
P/E28.9
P/S0.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TradeDoubler

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TradeDoubler? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter