Eniro (ENRO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Eniro aktie

ENRO  

Eniro är ett IT-bolag. Bolaget utvecklar digitala sökningstjänster som kopplar samman bolag och konsumenter via internet, katalog och mobil. Verksamheten är indelad i ett flertal affärsområden som förutom söktjänster även innefattar erbjudande av digitala marknadsföringsprodukter. Eniro har verksamhet huvudsakligen inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Eniro tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 55 MSEK, en omsättning på 1 014 MSEK och med ett resultat på 570 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Eniro

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eniro (ENRO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eniro aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ENRO. Aktien har ett P/E-tal på 0.1 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Eniro utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Eniro Avanza – se aktiekurs idag

Se Eniro senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Eniro – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eniro.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eniro.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eniro

Eniro

TickerENRO
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde55 MSEK
Omsättning1 014 MSEK
Vinst570 MSEK
P/E0.1
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eniro

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eniro? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter