Kahoot (NO) (KAHOT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kahoot (NO) aktie

KAHOT  

Kahoot! är ett norskt teknikbolag inriktade mot digital inlärning. Bolaget har egenutvecklade plattformar som huvudsakligen används för att kunna sätta upp olika tävlingar, frågesport och övriga spel, med fokus på inlärning. Bolaget erbjuder tjänsterna både till skolor, universitet samt företagskunder. Störst verksamhet innehas inom den europeiska marknaden, med huvudkontoret beläget i Oslo.

Kahoot (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 37 806 MNOK, en omsättning på 115 MNOK och med ett resultat på -304 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kahoot (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kahoot (NO) (KAHOT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kahoot (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern KAHOT. Aktien har ett P/E-tal på -124.2 och P/S-tal på 138 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kahoot (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kahoot (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kahoot (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kahoot (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kahoot (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kahoot (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kahoot (NO)

Kahoot (NO)

TickerKAHOT
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde37 806 MNOK
Omsättning115 MNOK
Vinst-304 MNOK
P/E-124.2
P/S138

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kahoot (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kahoot (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter