Leax Group aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Leax Group aktie

🔔 Skapa bevakning

 

LEAX Group är en snabbväxande, privatägd, företagsgrupp med ursprung i Köping. Bolagets kunder finns främst inom tung fordonsindustri, gruv- och anläggningsindustri, jordbrukssindustri, övrig verkstadsindustri samt Telecom. Idag har LEAX fem fabriker i Sverige, två i Lettland, en i Tyskland, en i Ungern, en i Brasilien och en i Kina och är runt 1200 anställda.

Mer om aktien Leax Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Leax Group aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Leax Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Leax Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Leax Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Leax Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag