Lokon Pharma aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Lokon Pharma aktie

🔔 Skapa bevakning

 

Lokon Pharma utvecklar immunstimulerande genterapier för cancer genom att använda onkolytiska virus som genleveransbärare i cancerskadorna. Genterapin kommer att förändra tumörmikromiljön så att det kommer att stimulera kroppens eget immunsystem att söka och förstöra cancerceller. Samtidigt är den virala genbäraren utformad för att endast replikeras i cancerceller. Replikationen fortsätter tills cancercellen dör i en process som kallas onkolys. LOAd703 är bolagets första genterapi som testas i kliniska prövningar och den utvärderas för närvarande för cancer i bukspottskörteln, äggstockscancer, kolorektal cancer, gallcancer och melanom.

Mer om aktien Lokon Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lokon Pharma aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lokon Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Lokon Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lokon Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Lokon Pharma.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Lokon Pharma

Lokon Pharma

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lokon Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lokon Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter