Motion Display (MODI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Motion Display aktie

MODI  

Motion Display Scandinavia utvecklar digitala displayer. Tekniken baseras på EPD, Elektronisk pappersdisplay, som exempelvis används runtom i butiker för försäljnings- och marknadsföringssyften. Bolaget har idag verksamhet främst på den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Motion Display tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 42 MSEK, en omsättning på 27 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Motion Display

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Motion Display (MODI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Motion Display aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern MODI. Aktien har ett P/E-tal på -63.6 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Motion Display utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Motion Display Avanza – se aktiekurs idag

Se Motion Display senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Motion Display – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Motion Display.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Motion Display.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Motion Display

Motion Display

TickerMODI
ListaSpotlight
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde42 MSEK
Omsättning27 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-63.6
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Motion Display

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Motion Display? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter