Nordic Paper (NPAPER) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordic Paper aktie

NPAPER  

Nordic Paper Holding är verksamma inom skogsindustrin. Bolaget är en tillverkare samt distributör av pappersmassa. Produktutbudet är brett och inkluderar exempelvis bakplåtspapper, bakformar, förpackningar, samt övriga specialpapper. Kunderna återfinns inom grossisthandeln, samt bland större livsmedelsaffärer. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, där bolaget förfogar över egna produktionsanläggningar. Huvudkontoret ligger i Kristinehamn.

Nordic Paper tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag.

Mer om aktien Nordic Paper

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordic Paper (NPAPER) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordic Paper aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern NPAPER. Aktien har ett P/E-tal på 14.8 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordic Paper utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordic Paper senaste utdelning är 2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Nordic Paper Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordic Paper senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordic Paper – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordic Paper.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordic Paper.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordic Paper

Nordic Paper

TickerNPAPER
ListaMid Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde3 202 MSEK
Vinst217 MSEK
P/E14.8
P/S1.1
Utdelning2 SEK
Direktavkastning4.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordic Paper

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordic Paper? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter