BillerudKorsnäs (BILL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

BillerudKorsnäs aktie

🔔 Skapa bevakning

BILL  

BillerudKorsnäs är ett tillverkningsbolag. Bolaget är idag specialiserade inom utvecklingen av förpackningsmaterial, som vidare används för att paketera och skydda olika produkter. Störst verksamhet återfinns inom produktsegmentet som berör papper och kartong, samt konsumentförpackningar för industriellt bruk. Kunderna återfinns inom varierande sektorer på global nivå. Huvudkontoret ligger i Solna.

BillerudKorsnäs tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 34 906 MSEK, en omsättning på 24 311 MSEK och med ett resultat på 982 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien BillerudKorsnäs

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper BillerudKorsnäs (BILL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

BillerudKorsnäs aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern BILL. Aktien har ett P/E-tal på 35.5 och P/S-tal på 1.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

BillerudKorsnäs utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

BillerudKorsnäs senaste utdelning är 4.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

BillerudKorsnäs Avanza – se aktiekurs idag

Se BillerudKorsnäs senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter BillerudKorsnäs – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien BillerudKorsnäs.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i BillerudKorsnäs.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs

TickerBILL
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde34 906 MSEK
Omsättning24 311 MSEK
Vinst982 MSEK
P/E35.5
P/S1.4
Utdelning4.3 SEK
Direktavkastning2.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien BillerudKorsnäs

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om BillerudKorsnäs? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter