UPM-Kymmene (FI) (UPM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

UPM-Kymmene (FI) aktie

UPM  

UPM-Kymmene är verksamma inom skogsindustrin. Bolaget arbetar idag med utveckling av förnybar träbiomassa och biobränsle. Produktportföljen är bred och inkluderar exempelvis biokemikalier, tryckmaterial, papper, samt timmer. Bolaget har verksamhet på global nivå, med störst närvaro runtom den europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

UPM-Kymmene (FI) tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 17 435 MEUR, en omsättning på 9 952 MEUR och med ett resultat på 592 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien UPM-Kymmene (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper UPM-Kymmene (FI) (UPM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

UPM-Kymmene (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern UPM. Aktien har ett P/E-tal på 29.5 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

UPM-Kymmene (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

UPM-Kymmene (FI) senaste utdelning är 1.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

UPM-Kymmene (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se UPM-Kymmene (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter UPM-Kymmene (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien UPM-Kymmene (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i UPM-Kymmene (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om UPM-Kymmene (FI)

UPM-Kymmene (FI)

TickerUPM
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde17 435 MEUR
Omsättning9 952 MEUR
Vinst592 MEUR
P/E29.5
P/S2
Utdelning1.3 EUR
Direktavkastning4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien UPM-Kymmene (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om UPM-Kymmene (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter