Occlutech aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Occlutech aktie

🔔 Skapa bevakning

 

Occlutech är en ledande leverantör av minimalt invasiva strukturella hjärtsjukdomar. Occlutech utvecklar, tillverkar och kommersialiserar strukturella hjärt- och interatriella shuntprodukter för att förbättra behandlingen av patienter. Occlutech har en bred och beprövad portfölj med mer än 127 000 sålda produkter för att ta itu med medfödda defekter, strokeförebyggande och hjärtsvikt. Bolaget marknadsför och säljer sina strukturella hjärt- och interatriella shuntprodukter till sjukhus och kliniker i över 80 länder genom sin direktförsäljningsorganisation och sitt internationella nätverk av distributionspartners. Occlutech har tillverknings- och FoU-anläggningar i Jena, Tyskland och Istanbul, Turkiet, med ett globalt leverans- och kundsupportcentrum i Helsingborg, Sverige.

Mer om aktien Occlutech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Occlutech aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Occlutech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Occlutech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Occlutech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Occlutech.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Occlutech

Occlutech

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Occlutech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Occlutech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter