Hubso Group (HUBSO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Hubso Group aktie

HUBSO  

Orgo Tech är ett IT-bolag som utvecklar mjukvaror för webbaserade tjänster. Visionen är att förbättra webbupplevelsen genom att erbjuda lösningar som automatiserar och sänker bandbreddsanvändningen på vardera hemsida. Bildoptimeringstjänsten IMGO är bolagets egenutvecklade algoritm och används som en plug-in till kundernas hemsidor. Bolaget bildades 2016 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Hubso Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 140 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hubso Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hubso Group (HUBSO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hubso Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern HUBSO. Aktien har ett P/E-tal på -9.3 och P/S-tal på 5.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hubso Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hubso Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Hubso Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hubso Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hubso Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Hubso Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hubso Group

Hubso Group

TickerHUBSO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde140 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-9.3
P/S5.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hubso Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hubso Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter