Hubso Group (HUBSO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Hubso Group aktie

🔔 Skapa bevakning

HUBSO  

Hubso Group inriktar sin verksamhet mot e-handel, utveckling av bildoptimering och andra IT-relaterade tjänster. Bolagets huvudsakliga produkter/varumärken består av HUBSO, Magemail samt IMGO. HUBSO är en e-handelslösning för influencers som vill skapa sina egna varumärken. Magemail är en B2B e-postmarknadsföringstjänst riktat till e-handlare för kommunikation med kunder via e-post. IMGO, optimerar bilder så att de automatiskt blir anpassade till webbplatsen.

Hubso Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 122 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hubso Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hubso Group (HUBSO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hubso Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern HUBSO. Aktien har ett P/E-tal på -6.1 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hubso Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hubso Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Hubso Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hubso Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hubso Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Hubso Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hubso Group

Hubso Group

TickerHUBSO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde122 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-20 MSEK
P/E-6.1
P/S3.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hubso Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hubso Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter