Patriot One Technologies aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Patriot One Technologies aktie

 

Patriot One Technologies är ett teknikbolag som bedriver forskning, utveckling och kommersialisering av system för att upptäcka dolda vapen med användning av radarteknik. Bolagets huvudprodukt är ett kognitivt mikrovågsradarsystem för detektering av dolda vapen för bekämpning av aktiva hot. Systemet används i trafikområden såsom entré, hallar och trapphus samt andra offentliga utrymmen i flygplatser, arenor, skolor och andra utrymmen.

Mer om aktien Patriot One Technologies

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Patriot One Technologies aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Patriot One Technologies utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Patriot One Technologies Avanza – se aktiekurs idag

Se Patriot One Technologies senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Patriot One Technologies – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Patriot One Technologies.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Patriot One Technologies.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Patriot One Technologies

Patriot One Technologies

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Patriot One Technologies

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Patriot One Technologies? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter