Permascand (PSCAND) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Permascand aktie

PSCAND  

Permascand Top Holding är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling av elektrokemiska lösningar för den industriella sektorn. Tekniken är egenutvecklad och maskinerna används huvudsakligen för diverse värmebehandlingsprocesser. Utöver huvudverksamheten erbjuds även diverse mervärdestjänster. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Permascand tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 2 123 MSEK, en omsättning på 383 MSEK och med ett resultat på 18 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Permascand

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Permascand (PSCAND) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Permascand aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern PSCAND. Aktien har ett P/E-tal på 118.7 och P/S-tal på 5.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Permascand utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Permascand Avanza – se aktiekurs idag

Se Permascand senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Permascand – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Permascand.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Permascand.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Permascand

Permascand

TickerPSCAND
ListaFirst North
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde2 123 MSEK
Omsättning383 MSEK
Vinst18 MSEK
P/E118.7
P/S5.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Permascand

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Permascand? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter