Addtech (ADDT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Addtech aktie

ADDT B  

Addtech är en global teknikhandelskoncern. Inom koncernen återfinns ett flertal bolag med vardera affärsinriktning. Produktutbudet är brett och inkluderar hydraulik, elsäkerhet, industrikomponenter, samt diverse systemlösningar. Verksamhet innehas global nivå, med störst närvaro iniom den nordiska marknaden. Bolagets kunder återfinns inom tillverkande industri samt offentlig sektor. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Addtech tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 37 390 MSEK, en omsättning på 11 735 MSEK och med ett resultat på 706 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Addtech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Addtech (ADDT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Addtech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern ADDT B. Aktien har ett P/E-tal på 53 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Addtech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Addtech senaste utdelning är 1.2 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Addtech Avanza – se aktiekurs idag

Se Addtech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Addtech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Addtech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Addtech.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Addtech

Addtech

TickerADDT B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde37 390 MSEK
Omsättning11 735 MSEK
Vinst706 MSEK
P/E53
P/S3.3
Utdelning1.2 SEK
Direktavkastning0.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Addtech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Addtech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter