Beijer Alma (BEIA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Beijer Alma aktie

BEIA B  

Beijer Alma är en internationell industrigrupp. Störst affärsinriktning återfinns inom utvecklingen av komponenttillverkning, där koncernen drivs utifrån ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning. Ett aktivt, långsiktigt strategi- och utvecklingsarbete är en central del av bolagets affärsverksamhet. Störst verksamhet återfinns inom Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Beijer Alma tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 11 775 MSEK, en omsättning på 4 673 MSEK och med ett resultat på 454 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Beijer Alma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Beijer Alma (BEIA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Beijer Alma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern BEIA B. Aktien har ett P/E-tal på 25.9 och P/S-tal på 2.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Beijer Alma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Beijer Alma senaste utdelning är 3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Beijer Alma Avanza – se aktiekurs idag

Se Beijer Alma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Beijer Alma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Beijer Alma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Beijer Alma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Beijer Alma

Beijer Alma

TickerBEIA B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde11 775 MSEK
Omsättning4 673 MSEK
Vinst454 MSEK
P/E25.9
P/S2.7
Utdelning3 SEK
Direktavkastning1.5%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Beijer Alma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Beijer Alma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter