Salmones Camanchaca (NO) (SACAM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Salmones Camanchaca (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

SACAM  

Salmones Camanchaca bedriver fiskodling. Bolaget är verksamma inom hela värdekedjan, från odling, bearbetning till försäljning av atlantisk lax, skaldjur och övrig fisk. Störst verksamhet återfinns vid den chilenska havskusten, där produkterna exporteras på global nivå, främst till Europa och Nordamerika, via bolagets egna försäljningsavdelningar samt via återförsäljare.

Salmones Camanchaca (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 2 759 MNOK, en omsättning på 2 504 MNOK och med ett resultat på -356 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Salmones Camanchaca (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Salmones Camanchaca (NO) (SACAM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Salmones Camanchaca (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern SACAM. Aktien har ett P/E-tal på -7.8 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Salmones Camanchaca (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Salmones Camanchaca (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Salmones Camanchaca (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Salmones Camanchaca (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Salmones Camanchaca (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Salmones Camanchaca (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Salmones Camanchaca (NO)

Salmones Camanchaca (NO)

TickerSACAM
ListaOB Match
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde2 759 MNOK
Omsättning2 504 MNOK
Vinst-356 MNOK
P/E-7.8
P/S1.3

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Salmones Camanchaca (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Salmones Camanchaca (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter